obr
logo_pc
logo_m

Odstraňovač vodního kamene DURGOL 0,5l

Zlevněno 199.00 Kč
Odstraňovač vodního kamene DURGOL 0,5l
Kód:
49989
Cena:
0 CZK -
Dostupnost:
Zrušeno výrobcem


Popis produktu

DURGOL odstraňovač vodního kamene působí 10x účinněji než koncentrovaný ocet. Je okamžitě připraven k použití. Má velmi jednoduché dávkování. Působí velmi rychle a efektivně i ve studeném stavu. Je široce použitelný v domácnosti.

Jeho účinky jsou ohleduplné k čištěným předmětům a spotřebičům. Nezanechává žádný zápach ani žádnou zbytkovou chuť.

Jedná se o koncentrovaný přípravek, který se ředí vodou 1:3.

Použití:
Vhodný pro konvice, kávovary, sklenice na zubní kartáčky, vázy, misky pod květináče, dřezy, vodovodní baterie, chromové dřezy, kovové plochy žehliček, akvária, vodotrysky, myčky nádobí, vany atd.

Upozornění: momentálně se nedodává v podobě sprej

DURGOL odstraňovač vodního kamene působí 10x účinněji než koncentrovaný ocet. Je okamžitě připraven k použití. Má velmi jednoduché dávkování. Působí velmi rychle a efektivně i ve studeném stavu. Je široce použitelný v domácnosti. Jeho účinky jsou ohleduplné k čištěným předmětům a spotřebičům. Nezanechává žádný zápach ani žádnou zbytkovou chuť. Jedná se o koncentrovaný přípravek, který se ředí vodou 1:3. Použití: Vhodný pro konvice, kávovary, sklenice na zubní kartáčky, vázy, misky pod květináče, dřezy, vodovodní baterie, chromové dřezy, kovové plochy žehliček, akvária, vodotrysky, myčky nádobí, vany atd. Upozornění: momentálně se nedodává v podobě sprej


Alternativní zboží s produktem 49989
Nenašli jste, co jste hledali?
Pomůžeme Vám najít, co potřebujete.
Napište nám poptávku

Platební brána Comgate Platební karty VISA Platební karty MAESTRO Platební karty MASTERCARD APPLE PAY